На срещите, проведени по инициатива на номинираната за премиер на

...
На срещите, проведени по инициатива на номинираната за премиер на
Коментари Харесай

Томислав Дончев: На днешните срещи не бяха обсъждани имена на министри


На срещите, извършени по самодейност на номинираната за министър председател на кабинет с първия мандат на ГЕРБ-СДС Мария Габриел, не са обсъждани имена на министри. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, който благодари на отзовалите са на поканата:

" Разговорите бяха градивни, само че не постоянно лесни. Бяха обсъждани проблеми, опасности, благоприятни условия, политики, в това число и политически формули, вероятни и невъзможни формати. Това, което не е обсъждано, са министерства, позиции и имена ".

На въпрос на БНР дали е оптимист, че може да бъде формирано държавно управление, Дончев отговори, че е " сдържан оптимист ". 

Днес Мария Габриел се срещна с ПГ на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. 

Преди началото на срещите претендентът за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел разгласи, че в случай че стане министър-председател ще изиска освобождението на основния прокурор Иван Гешев поради уронване на престижа на правосъдната власт. Партия " Възраждане " не бяха поканени, а ПП-ДБ не се отзоваха заради неявяване на двама от водачите в обединението Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР