На срещата с бизнеса в к.к. “Златни пясъци служебният министър

...
На срещата с бизнеса в к.к. “Златни пясъци служебният министър
Коментари Харесай

Министърът на туризма връчи отличие Златна роза на Варненската туристическа камара и проф. Стоян Маринов

 На срещата с бизнеса в к.к. “Златни пясъци " служебният министър доцент Стела Балтова връчи специфичното отличие “Златна роза " на Варненската туристическа камара, която отбелязва своя 30-годишен празник. От основаването си камарата е работила, следвайки своя лозунг: " Заедно ще реализираме това, което не можем да създадем поотделно! “

Членове на сдружението са взели участие във всички работни групи по въпроси на туризма, създавани от община Варна, както и в конституираните публични и консултативни препоръки по туризъм.

Отличието, дружно с приветствен адрес и грамота за изключителни заслуги в развиването на туризма, одобри ръководителят на камарата Илин Димитров.

Отличие “Златна роза " с грамота за достижения и принос към развиването на туризма в България бяха връчени и на две персони, съдействали с дългогодишната си работа за издигането на престижа на дестинация България. Това са изпълнителният шеф на к.к. “Албена " Красимир Станев и проф. доктор Стоян Маринов, учител във Варненския Икономически университет, катедра “Икономика и организация на туризма ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР