На специална церемония в Юнашкия салон бяха връчени наградите за

...
На специална церемония в Юнашкия салон бяха връчени наградите за
Коментари Харесай

Връчиха наградите на спортист на Варна за последните 4 месеца

На специфична гала в Юнашкия салон бяха връчени премиите за състезател на Варна за последните 4 месеца

Лекоатлетът на Семеен кодекс “Супер спорт ” Християн Касабов стана състезател на Варна за януари. Той записа два национални върха от ДП-юноши. Спечели три златни медала до 18 години, един златен и един сребърен от Директива за птиците до 20 години.
Отбор на месеца стана СКЛА “Супер спорт ”. Състезателите на този клуб събраха доста триумфи. Постигнаха два национални върха. При 18-годишните имат 4 златни, 3 сребърни медала от Директива за птиците. При 20-годишните завоюваха 1 златен орден на щафета, 3 сребърни и 1 бронзов медала от Директива за птиците.
За №1 на спортното учебно заведение е избран борецът в класическия жанр Динко Нейков от Семеен кодекс “Локомотив-93 ”. Той завоюва злато в кат. 80 кг на Директива за птиците до 17 години.
Лекоатлетката Натали Костова от Семеен кодекс “Виктория ” стана състезател на Варна за месец януари в онлайн допитването. Натали завоюва злато при девойките до 18 на висок скок и покри норматив за Екологичен потенциал. Тя сграбчи и среброто в конкуренцията при 20-годишните. Варненката е 6-та в ранглистата на Европа до 18 година Състезателят по спортна пукотевица Кирил Ушанли от Семеен кодекс “Стрелба ” също е измежду призьорите в онлайн анкетата. Той взе златото на Директива за птиците с пневматично оръжие.

Състезателката по карате киокушин Зорница Костова стана състезател на Варна за месец декември-2023. Зорница завоюва златото на ката на Европейското състезание в Унгария. Тя е представител на Семеен кодекс “Ичи Геки ”. Същият отбор сграбчи наградата за тим на Варна за декември, откакто състезателите на този клуб завоюваха 4 златни оценки на това състезание. Състезателката по художествена гимнастика на ЧАР-ДКС ” Анастасия Калиева сграбчи премията за №1 на спортното учебно заведение. Анастасия се завърна с 5 златни медала от мощен интернационален шампионат в Сингапур.
Гимнастичката Калиева и каратистката Костова завоюваха с еднакъв брой гласове онлайн анкетата за месец декември.

Състезателят по тенис на „ Черно море Елит “ Пьотр Нестеров стана състезател на Варна за месец ноември-2023. Той завоюва 2 шампионата в Кувейт, като записа 12 следващи мача без загуба. Надпреварата е от веригата ITF. Семеен кодекс “Стрелба ” бе избран за тим на месеца. Варненските стрелци завоюваха 3 златни, 6 сребърни и 5 бронзови медала от държавни шампионати в Русе и Силистра. За №1 на спортното учебно заведение в града е избран плувецът Валентин Филипов от отбора на ПСК “Черно море ”. Той е с 4 сребърни медала от ДЛОП. В онлайн анкетата най-вече гласове събра Виктория Паскова, състезателка по рокендрол от клуб “Стар денс ”. Тя взе златото на Директива за птиците при девойките.

Спортист на Варна за месец октомври-2023 година стана състезателката по плуване Николета Илиева от КПС „ Астери “. Тя завоюва три златни медала на интернационален шампионат „ Берое “ и наградата за най-хубаво достижение при 15/16 годишните.
За тим на месеца е избран отборът на „ Ракетлон “-Варна, който завоюва шампионската купа на България за юноши и взе среброто при девойките. От спортно учебно заведение „ Г.Бенковски “ най-хубавият играч за октомври е Мартин Атанасов, лекоатлет на СКЛА „ Евър “. Той завоюва 2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медала от националния шампионат по крос. В онлайн анкетата преди всичко е плувкинята Николета Илиева.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР