На специална церемония в Пресклуб България“ крилото на ЦСКА Маурисио

...
На специална церемония в Пресклуб България“ крилото на ЦСКА Маурисио
Коментари Харесай

Маурисио Гарсес: Господ е този, който решава нещата в живота ми

На специфична гала в Пресклуб „ България “ крилото на ЦСКА Маурисио Гарсес бе награден за Играч №1 на първия кръг в новото състезание в efbet лига. За първия си хеттрик при триумфа на “армейците ” с 3:0 над Арда Гарсес получи 11 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори. Георги Русев (ЦСКА 1948) е с 4 гласа, Бирсент Карагарен (Локомотив Пловдив) има 2 гласа, а Виктор Попов (Черно море) – 1 глас. Гарсес благодари за премията, която е първа в неговата кариера и приказва за задачите, които си е сложил.

“Това е първият ми хеттрик и съм доста благополучен, че означих и помогнах на тима. Това е и първата ми самостоятелна премия. Надявам се да съм тук още доста пъти и да вкарам още веднъж хеттрик ”, сподели бразилецът след награждаването и добави, че предишния сезон също се е раздавал, само че в този момент резултатите стартират да се виждат. Той акцентира, че напрежение съществува на всички места, а в този момент е съсредоточен оптимално да дава най-хубавото от себе си. Уточни, че неговият управител му е предложил да пристигна в България.

„ Каза ми, че има доста добра оферта за мен и в случай че желая, да прочета повече за клуба. Тогава му споделих: “Брат, този, който взема решение нещата в живота ми, е Господ. Ако се е появила тази опция, той е рекъл да отида там ” ”, описа Гарсес за идването си в ЦСКА и акцентира:

„ Аптацията ми не беше лесна. Не желая да кажа, че предишния сезон не съм се раздавал, само че в този момент работата стартира да се вижда. Винаги стоя на колене и благодаря на Господ. Поставил съм си цел, само че не желая да споделям каква е. Надявам се в края на сезона, това, което съм замислил, да стане “, съобщи Гарсес за задачите си през сезона, а по отношение на позицията си на терена, съобщи:

" Опитвам се да играя на своята си позиция, само че съм подготвен да застана, където ви каже треньора, с цел да оказвам помощ на тима ", показа още звездата на " алените ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР