На снимката: Владимир Путин и Сергей ШойгуБританското министерството на отбраната

...
На снимката: Владимир Путин и Сергей ШойгуБританското министерството на отбраната
Коментари Харесай

Путин отстрани Шойгу от поста на министър на отбраната

На фотографията: Владимир Путин и Сергей Шойгу
Британското министерството на защитата заяви, че съветският министър на защитата Сергей Шойгу е бил отхвърлен от поста, базирайки се на данните на военното си разузнаване. Според английските управляващи оперативното командване на съветските дейности в Украйна сега се е в директна връзка с съветския президента Владимир Путин.

В постоянната сводка на английското разузнаване от през вчерашния ден се споделя, че отстраняването на Шойгу се дължи на „ проблемите, които Русия изпитва в Украйна “.

Разузнаването разполага с информация, че генералът постоянно е „ обект на подбив “ от офицерите и бойците за „ неефективното и несъответстващо управление “, откогато напредъкът на Русия в Украйна бе възпрян.

Вчера Украйна стартира борбата за отвоюване на Херсон –

Преди да стане министър на защитата на страната, Шойгу е прекарал дълго време в строителството и в Министерството за справяне с спешни обстановки, осведомят още от английското министерство на защитата и допълват, че евентуално той „ от дълго време страда от опитите да усъвършенства репутацията си на човек, който няма нужния боен опит
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР