На снимката: Радостин ВасилевБългарският Картаген е с център Банкя. И

...
На снимката: Радостин ВасилевБългарският Картаген е с център Банкя. И
Коментари Харесай

Радостин Василев от ПП: Пуническите войни у нас ще продължат, докато българския Картаген в Банкя не падне

На фотографията: Радостин Василев
Българският Картаген е с център Банкя. И до момента в който той не падне, пуническите войни у нас ще продължат. Политическата система в България ще стои затлачена, до момента в който ГЕРБ не бъдат отстранени от ръководството, съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Радостин Василев.

По думите му задачата на ГЕРБ е била да „ окалят всички в тяхната кочина “, само че не са съумели. Според Василев в последните 4 месеца се забелязвала „ синергия “ сред президента Румен Радев и ГЕРБ.

„ Ролята на президента беше да възвърне на властови позиции хора на ГЕРБ и министрите от служебния кабинет да окалват министрите от кабинета на Политическа партия “, съобщи Василев по Българска национална телевизия. По думите му не Политическа партия имат виновност за пети път да вървим на предварителни парламентарни избори. Според него партията е направила всичко допустимо, с цел да не стигне до тях.

„ Декларацията ни, която съдържаше 4 национални целта, беше отхвърлена в Народното събрание без спор “, акцентира Василев. И добави, че от Политическа партия не са отишли на лидерската среща с Корнелия Нинова, тъй като не са последователи на фиктивните диалози.

„ Щеше да бъде изменничество към нашите последователи “, сподели депутатът. Василев акцентира, че отново ще застанем зад урните, защото сега има „ извънредно противопоставящи се групи както в Народното събрание, по този начин и в обществото “. По въпроса за президентска република, той счита, че това е недопустим вид, защото ще се стигне до диктатури.

Василев е безапелационен, че ГЕРБ и Движение за права и свободи симулативно са подкрепили измененията в Наказателно-процесуален кодекс, знаейки, че до същинското им приемане няма да се стигне.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР