На снимката: Гълъб ДоневПроект на постановление за безвъзмездно предоставяне на

...
На снимката: Гълъб ДоневПроект на постановление за безвъзмездно предоставяне на
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще обсъди дали да изпрати хуманитарна помощ на Украйна

На фотографията: Гълъб Донев
Проект на разпореждане за безплатно даване на филантропична помощ за Украйна се чака да разиска служебното държавно управление на днешното си постоянното си съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

През месец март предходното постоянно държавно управление взе решение за даване на филантропична помощ на Украйна под формата на болнично здравно съоръжение и разнообразни лекарствени артикули, написа Българска телеграфна агенция.

На днешното съвещание министър председателят и министрите ще обсъдят и още промени в листата за републиканските пътища, за които се събира тол такса за изминато разстояние, както и даване на бутилирана вода от държавния запас за общините Карлово, Калояново и село Трилистник, община Марица, където към момента е в действие отчасти бедствено състояние и се работи по превъзмогване на последствията от наводнението.

Проект на разпореждане за установяване на размера на линията на беднотия за страната през 2023 година също е част от дневния ред на държавното съвещание.

Очаква се кабинетът да утвърди и спомагателни разноски по бюджета на Централната изборна комисия за т.г.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР