На снимката: Ърл Чарлз Спенсър беше видимо емоционален, докато говореше

...
На снимката: Ърл Чарлз Спенсър беше видимо емоционален, докато говореше
Коментари Харесай

Ърл Спенсър се разплаква, докато обсъжда сексуалното насилие, което е претърпял като дете в интерната с близката приятелка на принцеса Даяна Джулия Самуел

На фотографията: Ърл Чарлз Спенсър беше очевидно прочувствен, до момента в който говореше за малтретирането, което е претърпял като дете в интерната

Описвайки насилника си като „ ненаситна педофилка “, Чарлз твърди, че тя е преследвала него и други млади момчета, подкастряне и по-късно корист с тях в спалните им кревати през нощта. Подготвителното учебно заведение към този момент се е отчело пред съвета след изказванията на Ърл Спенсър.

По време на изявлението си с психотерапевта Чарлз сподели, че учебното заведение е „ зашило демони в обвивките на душите “ на жертвите на принуждение, което ги е предиздвикало да се усещат като „ те бяха виновни " за случилото се.

Графът изясни по какъв начин е съумял да преработи контузията едвам когато е опитал нова форма на терапия, наречена Хофман развой - който има за цел да позволи отрицателните поведенчески модели.

Той изясни: „ Стотинката падна за мен при започване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР