На снимката: Андрей ГюровВиждаме, че Газпром“ е абсолютно ненадежден партньор.

...
На снимката: Андрей ГюровВиждаме, че Газпром“ е абсолютно ненадежден партньор.
Коментари Харесай

Андрей Гюров, ПП: Политиките ни в енергетиката бяха изключително правилни. „Газпром“ е ненадежден партньор

На фотографията: Андрей Гюров„ Виждаме, че „ Газпром “ е безусловно обезсърчителен сътрудник. Той едностранно спря подписан контракт. Ежедневно сме подавали поръчки за газ и сме изпращали заплащания, които са били връщани. Договорът не е бил изпълняван.„ Газпром “ към този момент спря газа през „ Северен поток 1 “, през полския газопровод. Газът беше спрян и на страни и частни компании, които имат контракти и заплащат по условия, предоставени от „ Газпром “. Не мисля, че никой рационален човек сега може да разчита, че договаряния с „ Газпром “ биха довели до надеждност и сигурност на доставките “.
Това сподели ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ в 47-мия Парламент Андрей Гюров в изявление за ДЕБАТИ.БГ. Думите му пристигнаха в  отговор на въпрос дали групировката има желание да води диалози с „ Газпром “ като част от енергийната си политика.
„ Политиките, които ние провеждахме в енергетиката, бяха извънредно верни в обстановката на енергийна рецесия в цяла Европа “, сподели още Гюров.
Какви енергийни политика счита да организира „ Продължаваме промяната “, постоянни ли са държавните финанси и готови ли сме за влизане в Шенген и Еврозоната – четете целия диалог на следващия ден на ДЕБАТИ.БГ…
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР