На снимка на Луната, съвсем наскоро направена от НАСА, е

...
На снимка на Луната, съвсем наскоро направена от НАСА, е
Коментари Харесай

На Луната се появи странен двоен кратер

На фотография на Луната, напълно неотдавна направена от НАСА, е открит необикновен “двоен кратер “, за който се допуска, че е резултат от детонация на “неизвестен галактически транспортен съд “.Подобна диря от рухване не е виждана до момента. Преди това, когато американските галактически кораби кацат на Луната, те постоянно оставят присъща единична диря, която не е като тази на новата фотография.Снимката на подозрителното място за “аварийно кацане ” е взета от лунния орбитален уред за разузнаване на НАСА. Кратерът е формиран на 4 март 2022 година и е открит от Lunar Reconnaissance Orbiter на 25 май 2022 г.Това, което се „ приземява спешно “ на Луната, носи два тежки съставния елемент, които избухват и основават необикновен двоен кратер. Земните галактически кораби също имат два тежки съставния елемент – мотор в единия край и контейнер за гориво в другия, само че до момента в който кацнат на Луната, резервоарите на земните ракети нормално са празни.Учени от НАСА и Университета на Аризона споделят:
„ Изненадващо, този кратер в действителност съставлява два кратера, източният е с диаметър 18 м, насложен върху западния, който е 16 м в диаметър.Намирането на двоен кратер е изненада за нас и това може да значи, че падналото тяло е имало огромно тегло във всеки край. Обикновено една отработена ракета има тази маса върху мотора, само че останалата част от стадия на ракетата се състои основно от празен контейнер за гориво.Тъй като произходът на обекта остава нерешителен, двойната природа на кратера може да демонстрира неговата идентификация. ”Четете още: В кратера Аристарх на Луната е открита извънземна база (видео)Когато става въпрос за идентифициране кой е изстрелял този тайнствен транспортен съд, двамата най-вероятни „ обвинени “ са корпорацията SpaceX на Илон Мъск и Китайската галактическа организация.

 1 - На Луната се появи чудноват двоен кратер
Първоначално, доста откриватели считат, че обектът, който е паднал на Луната, е част от ракетата Фалкон 9, която беше изстреляна през 2015 година в дълбокия Космос, предопределена да следи Слънцето и Земята. Според астронома Бил Грей, след изстрелването на апарата ракетата е трябвало да падне върху повърхността на Луната, само че по-късно се оказало, че траекторията на полета не планува това.Грей декларира, че в този момент е “99,9 % сигурен, че това е диря от китайския 5-T1 “. Но Китай изрично твърди, че ускорителят на неговата лунна сонда Chang’e 5-T1 от 2014 година „ безвредно е влезнал в атмосферата на Земята и е бил изпепелен, а това, което не е изгоряло, е паднало в океана “.Междувременно професор Джонатан Макдауъл от Центъра за астрофизика Харвард-Смитсониън в Съединени американски щати споделя, че има доста “присъща неустановеност ”, когато става въпрос за идентифициране на галактически боклуци отвън непосредствената орбита на Земята.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР