На Симона Загорова изобщо не й липсва таткото на Галина,

...
На Симона Загорова изобщо не й липсва таткото на Галина,
Коментари Харесай

Симона Загорова вдигна баровски РД на малката Галина

На Симона Загорова въобще не й липсва таткото на Галина, а в случай че съдим по настроението, което показва на рождения ден на дребната си дъщеричка, тя дори го е изтрила вечно от сърцето си.

Щерката на поп фолк звездата Глория подвигна обилен рожден ден в баровска конюнктура, с цел да означи втория рожден ден на наследничката си. Събитието този път е не в родния дом на младата изпълнителка, както бе първия път, а на много първокласно място, както излиза наяве и от фрагментите в обществените мрежи.

Разбира се, първата, която поздравява дребната рожденичка, е щастливата й баба - Глория, която след това не пропусна да покаже какъв брой добре наподобяват двете с внучка й на празника.

От поста на изпълнителката в обществените мрежи излиза наяве, че на партито е имало професионален фотограф, също така са участвали и доста хора. " Бъди ни здравичка, щастлива, красива - наслада на всички нас! Обичаме те, слънчице! ", написа примата на родния фолк към фотосите. А под тях сигурно я радват и серията от похвали освен към дребното момиченце, само че и към баба му.

Припомняме, че точно на 14 февруари Симона Загорова разкри, че към този момент има нов мъж до себе си - тя направи това със фотография в профила си, само че без да сподели основни детайлности.  " Да усмихнеш една жена посредством грижа и внимание, е чиста форма на обич ", написа тя тогава.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР