На Сейнт Мери Саутхамптън и Ливърпул дават началото на 33-ия

...
На Сейнт Мери Саутхамптън и Ливърпул дават началото на 33-ия
Коментари Харесай

Резултатна победа за Ливърпул, която ще съхрани шампионските им надежди

На " Сейнт Мери " Саутхамптън и Ливърпул дават началото на 33-ия кръг в британската Висша лига. Целите на двата тима са радикално противоположни - домакините са съществено забъркани в битката за оставане в елита и следващата година, до момента в който гостите от Ливърпул пък са единствено на точка от първото място и доста съществено дишат във врата на Манчестър Сити.

На този стадий от сезона всяка неверна стъпка може да се окаже съдбовна и двата тима сигурно ще желаят да вземат цялостния комплект от точки. В предходния кръг " светците " направиха сериозна крачка към спасението и записаха минимална победа с 0:1 над Брайтън като посетител и към този момент дишат малко по-спокойно.

Мърсисайдци също записаха доста скъпа победа, която до последно ги оставя в битката за купата. Момчетата на Клоп победиха с 2:1 Тотнъм като хазаин и нямат право на неточност.

Winbet – успеха е страст! (18+)

Прави усещане обаче, че за разлика от предходни години, Ливърпул завоюва много мачове, в които играта им не беше толкоз безапелационна. Факт, който демонстрира, че може би Юрген Клоп съумя да построи у играчите си манталитета на спечелили, което може да бъде определящо в края на май. Важно е да се означи, че Ливърпул няма загуба в цели 11 следващи мача от Висшата лига, а в последните им три срещи неизбежно бяха маркирани Над 2.5 гола.

Очакванията на всички букмейкъри са за победа на Ливърпул. Но тази победа надали ще пристигна толкоз елементарно и евентуално ще паднат голове и в двете порти. " Двойката " не си коства, защото коефициентът е много неудовлетворителен, по тази причина може да се опита нещо много по-атрактивно.

Българският
букмейкър Winbet излиза със ужасно предложение за днешния конфликт. От компанията са селектирали особено пазара Ливърпул да завоюва и в срещата да бъдат маркирани Над 2.5 гола. От начална ставка 2.00, сега коефициентът е повишен до 2.50! Промоцията е част от техните " Super Hot залози ".

" Super Hot
залози " е специфична оферта, предлагана от българския букмейкър Winbet. Промото е интензивно всеки понеделник, сряда и петък на www.winbet.bg. Премиър лийг 33 кръг, петък 5 април  Саутхамптън 22:00предстои  Ливърпул

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР