На север от един от най-често посещаваните молове в София

...
На север от един от най-често посещаваните молове в София
Коментари Харесай

ХОДЕТЕ! Stick & Soup Bar

На север от един от най-често посещаваните молове в София Парадайз център, сврян в Квартал фууд парк се намира дребният ресторант Stick and Soup Bar. Специализиран в шишчетата и супите, Stick and Soup Bar предлага същинско разнообразие. Точно по този начин, това значи, че шишчетата им не са само от пилешко месо, подготвят се и с говеждо, телешко и смесено месо, също и адана кебап, наденички, кюфтета. Има и вегетариански шишчета за нелюбителите на месото. Вътре в кварталното ресторантче ще ви посрещнат дружелюбните и общителни Данчо и Симеон, с които бихте могли да поприказвате за живота и да забравите за тежкия работен ден.

 

Трябва да се означи, че ресторантът е от извънредно редките места, където пържените картофи не са бланширани, а ръчно нарязани и от първокласен вид. Картофите, които пък се запичат са с чесън, мащерка и доста други подправки, които способстват за чудесния им усет. Друго, което прави усещане е, че шишчетата вървят с три гарнитури по желание, а в множеството заведения за хранене и заведения, били те за бързо хранене или не, порциите вървят с по две гарнитури. Има също и разнородни туистове - сандвичи с месото от шишчетата и салати, а когато някой клиент откаже някоя от съставките, да вземем за пример по-малко, или без никакво, месо, господата в Stick and Soup Bar наложително поставят повечко от останалите съставки, с цел да запълнят сандвича и да компенсират месото и клиентът да не бъде ощетяван.

Ние опитахме порция с типичен пилешки шишчета, картофи, моркови на грил с прелестен блудкав усет и карамелизиран лук, който, за разлика от някои прехвалени заведения за хранене за бързо хранене и места, където се вършат основно бургери, е непоказен на усет, въобще нетежък и лоен, а извънредно чист и сладостен. Опитахме и от крем супите им, само че няма да разкриваме детайлности, с цел да не убием удоволствието ви да отидете на място и да пробвате някои от тях. А за всички фенове на алкохолните питиета, можете да прибавите още наслада към порцията си с дребните бутилчици просеко.

Мотото е: " Наслаждавайте се на живота, апетитен е! ", а адресът е кв. Кръстова вада, бул. „ Черни връх “ 69, 1407 София. Ходете!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР