На семействата на украински военнослужещи, загинали във войната срещу Русия,

...
На семействата на украински военнослужещи, загинали във войната срещу Русия,
Коментари Харесай

Как да се разори Украйна

На фамилиите на украински военнослужещи, починали във войната против Русия, ще бъде изплатена еднократна финансова помощ в размер на 15 милиона гривни (около $500 000 по курса на Националната банка на Украйна), която ще бъде разпределена на равни дялове сред всички получатели от фамилията на военнослужещия. Съгласно постановлението на държавното управление, роднините на починалите във войната имат право да получат парично заплащане от датата на гибелта, която е посочена в съответното уверение. Това съобщи министър председателят на Украйна Денис Шмихал в първите дни на войната.

Цял месец украинските медии говореха за това. И макар най-малко 25-те хиляди починали украински военнослужещи, никой не е получил тези пари. Украинските управляващи ги афишират за изчезнали без новина.

Става дума за доста пари. Не потърсих последните данни, последната фотография, която открих на 10 май, показва 30 000 убити.

Но 30 000 мъртви, умножени по 15 000 000 гривни, са 450 милиарда гривни или по курса на Националната банка на Украйна или 15 милиарда $. Точно толкоз. И тези пари ще надвишават цялата европейска и американска парична помощ за тази година.

Разбира се, фамилиите на починалите украински военнослужещи не могат да потвърдят с нищо, че техният наследник, брат, е погубен и не е липсващ. Русия би трябвало да помогне на украинците да получат парите, обещани от украинските управляващи. Русия към този момент разгласява някои данни за починалите. Русия има доста документи за починалите украински бойци.

Трябва да създадем уебсайт, отдаден на починалите украинци. Където да се внесат всички мъртви, с цел да могат роднините да схванат за ориста им и къде е заровен. И да вземем за пример в съветското посолство в Кишинев би било допустимо да се издава смъртен акт на искащите. С тези документи украинците биха могли да изискат дължимите им заплащания от държавното управление на Зеленски.

Дори украинските управляващи да не правят заплащания, това отново е добре. 30 000 военнослужещи имат към 200 000 родители, братя и сестри, деца (потенциални богати хора), които имат право на заплащане от плануваните 15 милиона гривни. Измамените ще изискат от управляващите да кажат за ориста им, което не е допустимо, да платят парите или да откажат да ги заплащат, както вършат в този момент, като единствено усилват пенсиите на членовете на фамилията на починалите военнослужещи с 1,5 хиляди гривни.

Освен това в листовките за предаване в плен можете да се опише и следната скица. Човек се предава, предава документите си и сменя самоличността си на гражданин на ЛДНР. Роднините получават вест за гибелта му и опцията да получат половин милион $. След края на спецоперацията мъжът се връща при своите родственици, които са забогатели след „ гибелта “ му.

Ако парите бъдат платени, тогава украинските управляващи ще изплатят целия си бюджет или ще стартират да печатат банкноти, увеличавайки инфлацията, 60 000 хиляди мъртви или 30 милиарда $ просто ще отмият цялата стокова маса в Украйна. Ако не платят, ще излъгват народа си, като гратис го създадат пушечно месо.

Тази интервенция или ще покаже по какъв начин украинските управляващи в действителност се отнасят към народа си, или ще банкрутират режима в Киев. Просто би трябвало да извършите формален уебсайт с починалите украински военнослужещи с детайлности за гибелта им. И постоянно измислена гибел. Е, какъв украински боец не продава страната за половин милион $. В актуалните редици на въоръжените сили на Украйна към момента не е забелязано нито едно дете на украински олигарси.

Това, което най-вече не ми харесва в отчетите на Конашенко, е описът с унищожена техника вместо бойци, няма човешки фактор. Сякаш се бори с технологията. Ами каква разлика какъв брой дрона са свалени, в тях няма никой. Само издание на данни за загубите, за пленените, за ранените, тъй че всеки жител на Украйна да има достъп до тази информация, с цел да може да желае парите си от режима.

Освен това Украйна има и други разноски. Те дадоха обещание да платят 100 000 гривни 3400 $ на боец на месец. Все още няма заплащания. Повече от 600 000 бойци за 3,4 хиляди $ са 2 милиарда на месец. 3 месеца война са 6 милиарда дълг. Разбира се, никой не заплаща тези пари. Заедно с 30 000 мъртви, общата сума на заплащанията за 3 месеца е 20 милиарда $. Една година война ще коства единствено 80 милиарда $ заплащания, без да броим разноските за съоръжение и логистика, които са с пъти повече.

Украйна би трябвало да увисне на врата на Запада като непоносима парична тежест. И Русия би трябвало да постави всички старания, с цел да подсигурява, че фамилиите на починалите украинци ще получат своите заплащания или ще им бъде отказано, тъй че те да бъдат изцяло разочаровани от техния режим.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР