На сайта на американската федерална комисия по комуникациите FCC се

...
На сайта на американската федерална комисия по комуникациите FCC се
Коментари Харесай

FCC публикува снимки на Apple iPhone X в новия златист цвят Blush Gold

На уеб страницата на американската федерална комисия по връзките FCC се появи изображение на премиалния смарт телефон Apple iPhone X в новия цвят Blush Gold. Спомнете си, че към този миг моделът е наличен единствено в два цвята — Silver и Space Gray, а моделите iPhone 8 / 8 Plus се оферират в четири разновидността — Silver, Space Gray, Gold и неотдавна обявения „специален червен“ отенък.

Интересното в тази ситуация е, че в два от съществуващите модели на iPhone X в главния цвят (сребристо или тъмно-сиво) са боядисани единствено задните им панели, откакто металната рамка е запазила своя естествен железен цвят. В случая с разновидността Blush Gold в благородния златист цвят е украсена и металната рамка, което еднопосочно покачва известността на този смарт телефон.



Имайте поради, че фотосите на смарт телефона са били оповестени за свободен достъп в уеб страницата на Federal Communications Commission, защото са изтекли общоприетите 180 дни на „личен живот“. Данните от фотосите са директно доказателство, че Apple не просто работи върху нови разновидности на цветовете, само че и скоро ще ги показа публично.

По-рано витаеха клюки, че третият цвят за iPhone X ще бъде показан в началото, само че все пак компанията е изправена пред индустриални проблеми и е решила да отсрочи стартирането до изхода на обновлението на модела.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР