На събитието присъстваха лидери на политическа партия Възраждане, както и

...
На събитието присъстваха лидери на политическа партия Възраждане, както и
Коментари Харесай

”Възраждане” и социалисти целуват ръка на Митрофанова на прием. Тя заплашва с български войници в Украйна

На събитието участваха водачи на политическа партия " Възраждане ", както и български социалисти, ветерани, представители на доста български публични организации, на Българската православна черква, учени и културни дейци.

 

Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова се обърна към гостите с одобрение за празника и означи, че в днешно време всички живеят в ера на съществени промени.

 

" Всички ние с вас живеем в комплицирано време, в интервал на световни, съществени промени, формиращи координатната система на новото многополярно устройство на света. В тези условия Русия, която е деен индивид на настоящите процеси, се стреми освен да подсигурява спазването на своите ползи, само че и да формулира разбираеми за множеството страни правила на интернационалните връзки, в основата на които са заложени взаимно почитание и тъждество, изключващи доминирането и хегемонията ", акцентира Митрофанова.

 

Руският дипломат означи, че редица страни, които са поели функционалността на " жандарми на планетата ", интензивно противодействат на Русия, само че те няма да реализират резултатите, към които се стремят, въпреки и да основават известни компликации.

 

" Искам да ви уверя, че макар напъните на така наречен групов Запад, Русия ще продължи поредния си прогрес ", акцентира Митрофанова.

 

" Независимо от това, че възгледите на българските жители за настоящия дневен ред надалеч не са еднородни, публична София решително се придържа към антируския разказ. Системното замесване на страната в спора в Украйна - било то посредством доставяне на киевския режим с муниции или да вземем за пример посредством възможното изпращане на народен контингент в зоната на военните дейности, безспорно ще има отрицателни последствия за двустранния разговор ", сподели още Митрофанова.

 

Посланикът на Русия в България акцентира смисъла на националната дипломация в развиването на двустранните връзки и изрази убеденост, че настоящето " състояние на нещата ще се оправи с времето " и че двустранните връзки ще получат своето ново развиване, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР