На родена в Дания сирийка е издадена национална заповед за

...
На родена в Дания сирийка е издадена национална заповед за
Коментари Харесай

Издирват из цялата страна сирийка за пране на пари в Пловдив

На родена в Дания сирийка е издадена национална заповед за търсене за в изключително огромни размери в Пловдив , оповестиха от Апелативния съд в Града на тепетата.

Полицията търси дамата за това, че на 25-и и 26 юли 2019 година е направила финансови интервенции с парични средства , за които е знаела, че са добити посредством машинация.

Фарах ал Гауи е направила два банкови парични превода от сметка на българска компания към сметка в Хонконг. При втория е изтеглила и сума от 47 000 лева в брой.

Деянието е осъществено на три пъти, средствата възлизат на общо 1 163 018 щ. д. с левова равноценност 2 093 481,68 лева Апелативният съд дефинира случая като изключително тежък .

Съдът одобри, че са налице всички предпоставки за издаване на национална заповед за задържането на Фарах ал Гауи. Тя може да получи наказване " Лишаване от независимост " за период от 5 до 15 години и санкция от 10 000 до 30 000 лв. и от събраните по делото доказателства може да бъде направено обосновано съмнение, че точно тя е съпричастна към вмененото й закононарушение.

Налице е и заплаха сирийската гражданка да извърши друго закононарушение , с оглед метода и механизма на осъщественото действие, както и да се укрие, тъй като непрекъснатото й местоживеене е в чужбина и е отказвала й да се яви пред проверяващите органи.

Разглеждайки обстоятелствата, Пловдивският апелативен съд удостовери издадената от Окръжната прокуратура национална заповед за арест на дамата.
 Дадоха на съд шестима рецидивисти за укриване на налози и пране на пари
Дадоха на съд шестима рецидивисти за укриване на налози и пране на пари

На обвинените е наложена възбрана за овакантяване на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР