На рисунката по-горе са представени две дами, които седят една

...
На рисунката по-горе са представени две дами, които седят една
Коментари Харесай

Тест за интуиция: Коя е истинската майка на това дете?

На рисунката нагоре са показани две дами, които седят една против друга. На пода се намира малко момче, което си играе. Разгледайте я добре и отговорете на следния въпрос:

Коя е същинската майка на детето?

Верният отговор е единствено един, само че даже и да отговорите неправилно, отново ще научите нещо забавно за своята персона.

Да забележим...

Ако сте избрали дамата вдясно...

Въпреки че почти 7 от 10 души избират точно нея, този отговор е неверният. Ако вие сте измежду тях, то най-вероятно не сте обърнали на някои много съответни елементи от изображението. И въпреки всичко, няма мотив за обезсърчение, защото това значи, че някои от вашите персони особености са неповторими.

Първо, вие сте креативна натура. Обичате изкуството от дребни. Въображението ви е бурно и непрекъснато ви придвижва до всевъзможни мислени светове, които ви носят невероятна приятност. Вероятно приятелите ви са се втурвали през глава, знаейки, че заниманието в игрите с вас е обезпечено. Вашите положителни решения постоянно са най-точни и по усета на всички... Интересно, нали? Защото има още неща във вас, които си заслужава да знаете...

Освен всичко, което посочихме нагоре, притежавате две качества, които ви вършат извънредно ценени от вашите най-близки другари: безкрайна добрина и дарба да давате най-хубавите препоръки. Ако някой е печален или е изправен пред проблеми, пет минути с вас са задоволителни, с цел да оправите настроението му. Освен това, в случай че някой от познатите ви е на прочувствен кръстопът, вие имате способността незабавно да давате най-конкретната рекомендация.

Вие сте човек, който работи доста интензивно през целия си живот и знаете, че с помощта на това опцията вашите фантазии да бъдат изпълнени е много висока. Може би не се откроявате с по-висша просветеност, само че вашият кураж, непримиримост и старания ви водят до триумф. Създаването на семейство е един от вашите цели и ние не се съмняваме, че в бъдеще ще го извършите, в случай че то към този момент не е действителност. Смятате, че парите са едно от най-важните неща: въпреки че мнозина имат вяра в противоположното, вие сте на мнение, че една огромна парична сума дава огромно благополучие на своя собственик.

Какво, в случай че мислите, че дамата вляво е майката на бебето? Прочетете нататък и ще имате достъп до вътрешния си свят!

Ако сте избрали дамата отляво

Едва 30% считат, че дамата в тази част на картинката е майката на детето. Намирате ли се в този диапазон? Ако е по този начин, имате шанс, защото този отговор е верният. За какво става дума? Докато играят, децата постоянно са обърнати към родителите си, защото по този начин се усещат доста по-сигурни. Изглежда много явно, че детето е обърнато наляво, тъй че поздравления. Доказахте своята висока просветеност, само че тя е даже по-висока, в сравнение с мислите. Пък и цветът на косата е същият.

Осъзнавахте ли, че сте измежду най-умните във вашия клас и че постоянно сте били първите, които дават отговор на въпросите? Това е, несъмнено, тъй като лявата страна на мозъка ви е доста развита. Това полукълбо е обвързвано основно с логиката и интуицията, тъй че даже и в зрелост, вие продължавате да се откроявате с острия си разум. Защо не се пробвате да упражнявате мозъка си по-често вкъщи? Вашият коефициент на просветеност може да е непосредствен до гениалния. Има още неща, които би трябвало да знаете за себе си...

Вие се откроявате с вашето възприятие за общественост и състрадание. Винаги сте заобиколени от другари, постоянно срещате нови хора или пътувате тук-там, на които не сте били преди. Вашият прелестен темперамент и забележително възприятие за комизъм ви вършат доста специфичен човек, с който е същинско наслаждение да споделяте живота си. Освен това, вие сте напълно откровени с всички, като се изключи че знаете по какъв начин да пазите секрети.

Ако към горепосоченото прибавим преливаща страст, то евентуално ще сме прави. Следвайте сърцето си и нещата ще вървят отлично за вас.

Източник: theearthtribe.net

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР