На развалена машина в Пета секционна комисия в Пловдив попадна

...
На развалена машина в Пета секционна комисия в Пловдив попадна
Коментари Харесай

Никола Минчев си смени секцията заради счупена машина

На развалена машина в Пета секционна комисия в Пловдив попадна лидерът на листата на " " и " ". Той дойде 20 минути по-рано пред Професионалната гимназия по дървообработване, с цел да гласоподава. Но членовете на 5 СИК го предизвестиха, че машината не работи.

" Ами освен това състояние ще отида в другата секция, въпреки всичко призоваваме хората да гласоподават с машини и не върви аз да го върша с хартия ", изясни някогашният ръководител на Народното събрание.

Той се възмути, че на много места машини са дали отводи и попита за какво не са били обезпечени аварийни, съобщи 24 часа. 

" Доставиха ни я още през вчерашния ден неработеща. Изобщо не започва и през днешния ден си стои в куфара, а хората си я търсят ", изясни му Русана Чотова от 5-а СИК.

Според Минчев това не е инцидентно. " Хората привикнаха с машините, тъй като е по-лесно и вотът е по-чист ", разяснява той.  И добави, че превесът е в интерес на машинното гласоподаване. Направило му усещане, че интензивността е по-ниска, само че се надява със стоплянето на времето тя да нарасне.

" Гласувах за по-добра България. Винаги има вяра ", разяснява Минчев.

Преди да упражни вота си, в коридора го засече преподавателката по етнология в Пловдивския университет проф. Мария Шнитер. " На това му се споделя да улучиш момента ", разяснява тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР