На работниците се издава предупреждение действайте сега“, за да избегнат

...
На работниците се издава предупреждение действайте сега“, за да избегнат
Коментари Харесай

Предупреждение за държавна пенсия за всеки на възраст между 60 и 70 години с наближаването на крайния срок

На служащите се издава предизвестие „ действайте в този момент “, с цел да избегнат „ забележителна финансова загуба “, като ревизират вноските си за държавна пенсия и добавят всички изчезнали заплащания преди задаващ се краен период.

Онези, които не са в крайник с вноските си, имат време до 5 април 2025 година, края на настоящата данъчна година, да поправят всички пропуски. Различни аргументи могат да доведат до закъснение на служащите, в това число спиране на кариерата за родителство или интервали на неприятно здраве. Неуспехът да направи задоволително национални осигурителни вноски NIC) през целия си трудов живот може да докара до липса на право на цялостна държавна пенсия, когато се пенсионирате.

Въпреки това, държавното управление на Обединеното кралство сега предлага опция за премахване на всички дефекти. Тъй като остава по-малко от година до крайния период, пенсионните експерти от Spencer Churchill Claims Advice приканват британците, изключително тези на възраст сред 60 и 70 години, да предп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР