На Продължаваме промяната им трябва мястото на вътрешен министър за

...
На Продължаваме промяната им трябва мястото на вътрешен министър за
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ПП искат Андрей Гюров за вътрешен министър

На " Продължаваме промяната " им би трябвало мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров. Това сподели Татяна Дончева в ефира на БТВ. Тя посочи, че това е слух, само че от меродавен източник и самата тя била сюрпризирана.

„ Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ беше една импровизация на „ Продължаваме промяната “, сподели Дончева във връзка предлагането той да стане началник на комисията. Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и ръководещите се занимават с нелепости.

„ Сценаристите мъчат да се ситуират в политическия живот на България “, счита Татяна Дончева.

„ Те евентуално си мислят, че политиката е една активност по делене на пари, обаче се оказва, че това не е напълно по този начин. Парите, който има да си ги дели, си ги дели. Но би трябвало да се извършат и други неща “, споделя тя.

По думите ѝ това, което се случва от предходната година е опит да се реши невъзможността да се сформира държавно управление от несъвместими елементи.

„ Когато натресеш държавно управление, което не може да се оправи с никакви задания и гледат на политиката като шоу, ти не си решаваш проблемите, ти ги разтегляш във времето, до момента в който в един миг не ти писне “, счита Дончева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР