На предстоящото заседание на Столичния общински съвет ще бъдат разгледани

...
На предстоящото заседание на Столичния общински съвет ще бъдат разгледани
Коментари Харесай

Подобряват енергийната ефективност и ВиК мрежата в общински училища и болници в София

На идното съвещание на Столичния общински съвет ще бъдат прегледани оферти за финансиране от Специализирания общински приватизационен фонд (СОПФ) на значими за просветителната и здравната инфраструктура обекти. На база на постъпилите отчети от съответните районни администрации, Съветът за ръководство на фонда е одобрил отпущането на парите, оповестиха от Столичната община.

110 382 лв. от средствата ще бъдат предопределени за регион „ Кремиковци “ за осъществяване на ограничения за топлинно уединяване и частична замяна на дограмата на 162 ОУ „ Отец Паисий “ в квартал Ботунец.

Инвестиция в размер до 308 756 лв. ще бъде направена за осъществяване на замяна на отоплителната апаратура на 5 ОУ „ Иван Вазов ”, в регион Витоша.

С 218 700 лв. от Столичния фонд ще бъде финансиран и повсеместен ремонт на ВиК инсталацията в постройката на ДЦК XI в регион Възраждане.

Общата стойност на вложенията доближава малко над 637 000 лв., а дефинитивно решение за отпущането им ще вземат общинските съветници в четвъртък. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР