На предстоящите местни избори машините за гласуване ще бъдат като

...
На предстоящите местни избори машините за гласуване ще бъдат като
Коментари Харесай

Варненски депутат от ГЕРБ-СДС:На местния вот машините за гласуване ще бъдат като печатащи устройства

На идните локални избори машините за гласоподаване ще бъдат като печатащи устройства и хората не трябва да имат никакви терзания, че са вероятни някакви операции, сподели през днешния ден на конференция във Варна депутатът от ГЕРБ-СДС Павел Христов.

 

Според него за сигурността на вота ще подсигуряват хората в секционните комисии, които ще броят отпечатаните, както и пуснатите хартиени бюлетини. Дали на предишни избори с машините са допускани операции ще стане ясно, откакто се произнесе парламентарната комисия, която бе образувана, с цел да направи такава инспекция, добави Христов.

 

Ние споделяме ясно какво вършим и ще вършим за Варна, добави кметът на града Иван Портних, който е и претендент за нов мандат от ГЕРБ-СДС.

 

Според него акцията ще покаже кой споделя истината и кой манипулира жителите. Той разяснява още, че за забавянето на ремонтите в града повода не е нито логистична, нито организационна.

 

По думите му главната виновност е в строителни компании, които са се присъединили в предизборната борба, саботирайки актуалната общинска администрация. 

 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР