На пръв поглед, тази сянка на стената ще изглежда на

...
На пръв поглед, тази сянка на стената ще изглежда на
Коментари Харесай

На снимка от 20-те години на миналия век се явява призракът на британски войник

На пръв взор, тази сянка на стената ще наподобява на множеството хора просто като сянката на едно дърво. Особено, когато същинската сянка на дървото е на прилежащата стена.Въпреки това, в случай че се вгледате по-добре, сянката наподобява доста сходна на човек с дълъг предмет в ръка.

 1 1 - На фотография от 20-те години на предишния век се явява призракът на английски боец
Тази фотография, дружно с други изображения, е направена през 1920 година от английския фотограф Едуард Хилсуърт. Снимките са били съхранявани в продължение на доста години в неназовано семейство, което неотдавна разгласява албума в търг за продажба.Снимките са направени някъде в южните английски окръзи и тази фотография улавя малко момиченце, което седи покрай къщата си.Както самият фотограф написа в дневника си, незабавно забелязал странна сянка върху постройката. Според него, сянката е доста сходна на английски боец от Първата международна война с револвер в ръка.Когато той посочил тази фотография на притежателите на къщата – две млади дами, те били шокирани. Оказва се, че са разпознали този боец. Според тях, това е Джок МакКий, който е бил другар с тях, когато полкът му бил ситуиран наоколо.През 1915 година, МакКий бил изпратен в Галиполи, където скоро бил погубен в борба.


 2 1 - На фотография от 20-те години на предишния век се явява призракът на английски боец
Хилсуърт разказва в детайли каква е реакцията на дамите при типа на този тайнствен кадър:„ Едната от дамите видя фотографията и на лицето й се появи стреснато изражение. После седна на невисок стол и покри глава с престилката си. Започна да се поклаща леко, като че ли в огромна тъга. В този миг, в стаята влезе другата дама и също видя тази фотография, след което възкликна: „ Боже, това е Джок! “.После ми споделиха, че Джок МакКий е боец от шотландски полк, ситуиран в града, с който сестрите стават доста близки другари. След това, той бил изпратен в Дарданелите и преди да си тръгне, отишъл при тях да се сбогува, обещавайки да се върне.След известно време чули, че е бил погубен в Галиполи, тъй че, когато видели фотографията, сестрите усетили, че призракът на Джок е пристигнал при тях, пробвайки се да извърши обещанието си. Нещо повече, те даже забелязали „ сянката “ на малко куче, домакински любим на Джок, до него. “Като цяло, в архивите на този фотограф се оказали към 500 фотоси, от 20-те и 30-те години на предишния век, само че като се изключи тази единствена фотография, всички останали били без мистицизъм.Което ни кара да мислим, че фотографът не е бил разпален по паранормалното и по подправяне на фотоси с призраци …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР