На пръв поглед Одри и Грег от Портланд, Орегон, са

...
На пръв поглед Одри и Грег от Портланд, Орегон, са
Коментари Харесай

Алън Бол се завръща със сериала Тук и сега по HBO

На пръв взор Одри и Грег от Портланд, Орегон, са образец за прогресивно, многорасово семейство. Грег (Тим Робинс) е почитан професор по философия и публицист, а брачната половинка му Одри (Холи Хънтър) - някогашен терапевт и сегашен съветник по разрешаване на фамилни спорове в междинните учебни заведения. Грег и Одри имат три осиновени деца - Ашли, Дюк и Рамон и биологична щерка Кристен. Докато Одри приготвя отбелязването на 60-тата годишнина на Грег, в подреденото им всекидневие стартират да се появяват пукнатини, заплашващи да раздрусат живота им.

Грег и Одри търсят помощ за сина си Рамон от доктор Фарид Шокрани, психиатър от мюсюлмански генезис, който обаче има лични демони, с които да се бори. Драматичният сериал, истинска продукция на HBO, е с премиера на 12 февруари, понеделник, от 21:00 часа. Десетте епизода от сценаристкото перо на Алън Бол („ Еми “ за „ Два метра подземен ООД “ на HBO и „ Оскар “ за „ Американски прелести “) повеждат Тим Робинс („ Оскар “ за „ Мистичната река “) и Холи Хънтър („ Оскар “ за „ Пианото “) в провокираща мозъка черна комедия, оплитаща междукултурни особености и расово поляризираната модерна американска просвета, изследвайки какво е да бъдеш „ различен “ през днешния ден.

Сред актьорите, които ще забележим в сериала са и Джерика Хинтън („ Анатомията на Грей “), Даниел Зовато („ Не дишай “), Реймънд Лий („ Моцарт в джунглата “), Соси Бейкън (дъщерята на Кира Седжуик и Кевин Бейкън), Джо Уилямсън („ В търсене “на HBO), Питър Питър Макдиси („ Два метра подземен “ на HBO). Припомнете си стила на Алън Бол като гледате всички епизоди от седемте сезона на „ Истинска кръв “ и епизодите от петте сезона на „ Два метра подземен ООД “ в HBO GO. Тим Робинс можете да гледате в „ Реалистично кино “. Заглавията се налични в онлайн стрийминг платформата www.hbogo.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР