На прага на завръщането в професионалния футбол Миньор Перник е

...
На прага на завръщането в професионалния футбол Миньор Перник е
Коментари Харесай

Намериха се пари за Миньор

На прага на завръщането в професионалния футбол Миньор Перник е на път да реши един от главните въпроси за присъединяване във Втора лига. Клубът се е схванал да преподпише контракта си с генералния спонсор за още 3 години при усъвършенствани финансови параметри, оповестява " Тема Спорт ". И Всичко това на фона на много прекратени или редуцирани договори от страна на букмейкърската компания и рецесията в сектора.

Старши треньорът Христо Господинов ще продължи да води чуковете и във втория ешелон, като към този момент е даден старт на лятната селекция.

Миньор пък се нуждае единствено от една победа, с цел да се завърне при експертите и на доктрина. В събота перничани одобряват Пирин Разлог. Вчера със единодушието на гостите и ЗС на БФС-София часът на дуела бе заменен за 18:00. Причината - 105-ата годишнина на клуба, която бе на 16 април (вторник). Ръководството и почитателите ще отбележат празника уместно преди и след мача с Пирин Разлог. По-късният начален час е, с цел да може след края на срещата последователите да създадат планувано факлено и пирошоу.

Преди мача пък Миньор ще награди седемте най-възрастни ветерани. Най-старият от тях е 95-годишният Тодор Евстатиев. Останалите шестима, които ще получат плакети, са Фидан Николов, Евлоги Ванчев, Румен Начев, Веселин Евгениев, Ангел Славов и Славе Малинов.
 Миньор на 105: Подкрепа за българските капитани
Миньор на 105: Подкрепа за българските капитани

Перничани също се включиха в самодейността
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР