На повърхността на река Пеенестром в Германия са изплували хиляди

...
На повърхността на река Пеенестром в Германия са изплували хиляди
Коментари Харесай

В река в Германия откриха нещо, което накара полиция, ветеринари и еколози да се чудят и маят

На повърхността на река Пеенестром в Германия са изплували хиляди риби с откъсани глави. Какво тъкмо се е случило с тях е незнайно, оповестяват локалните издания.

Инцидентът е станал в немския град Волгаст. Местните служащи разкрили рано сутринта, че цялата повърхнина на водата край брега е покрита с мъртва риба. На всички от тях главите били жестоко отрязани, доста от тях имали и пострадвания. Версията, че рибата е попаднала във водата вследствие на произшествие в завода за преправка на риба е отпаднала.



Мъртвите риби заемали пространство от 3 метра широчина и 500 метра дължина. Полицията, ветеринарите и природозащитниците били включени в следствието. Проведени са проучвания на водата и рибните трупове, само че не е намерено нищо ненадейно и не е станала ясна повода за странния случай.



Местните управляващи допускат, че рибата е могла да почине по време на изпомпвана на вода от сухия док, само че това също не изяснява тежките пострадвания на главата.

От полицията са декларирали, че повода за случая е „ стичане на неподходящи условия “, само че не са огласени детайлности от следствието.

Превод и редакция: Блиц
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР