На последната си поява принцеса Юджийн се появи с красива

...
На последната си поява принцеса Юджийн се появи с красива
Коментари Харесай

Принцеса Юджийн намери перфектната лятна рокля

На последната си поява принцеса Юджийн се появи с красива лятна рокля, която освен изглеждаше ужасно, само че и беше доста практично решение.

Принцеса Юджийн се появи в Уистминистър, макар че визитата там не беше вписано в графика й. Причината зад това решение е, че се включи в нова благотворителна организация, която се е заела с проблемите с трафика на хора и робството в наши дни.

На мястото тя изнесе подбуждаща тирада с думите: “Можете да се опитате да го пренебрегвате, само че не смейте да казвате, че не знаете какво се случва ” .

На събитието тя носеше ефирна рокля от тънка материя, която доста хитро избегна нарушаването на протокола. Плътната част на роклята й беше къса и свършваше педя над коляното, което по условията на кралското семейство е прекомерно показно. Но от горната страна имаше втори слой от роклята от тъничък материал, който й обезпечи хладнина и комфорт.

Самият модел на роклята имаше V-деколте и дълъг ръкав. Цялата дреха беше обсипана с летни жълти цветя на фона на кондензиран зелен цвят. Косата й беше нежно накъдрена, а неутралният цвят на токчетата приключи изцяло визията.

Поздравяваме я за избори и ви оставяме фотоси в галерията да й се порадвате и вие.

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР