На подобно луксозно удобство се радват само звездите от световния

...
На подобно луксозно удобство се радват само звездите от световния
Коментари Харесай

Копаят Дъното: Банев Подари На Жена Си Евгения Кенеф За Коледа, Не Е Истина Колко „Гущера“ Е Пръснал За Клозета!

На сходно първокласно улеснение се радват единствено звездите от международния шоубизнес като Мадона, Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър. А неотдавна – Евгения Банева.

Чудото на техниката е поръчано от Япония преди месец. Седалката е отлята особено по телата на новите притежатели. Според очевидци безвкусното фукане с големи финансови средства е отличителната линия в дома на новобогаташите.

Обзавеждане, на което може да завиди и зимбабвийският деспот Робърт Мугабе, посреща гостите на Николай и Евгения в софийското им имение. Блестящата тоалетна е единствено дребна част от апотеоза на труфя, на който се радва скандалната фамилия.

Вътрешността на кичозното здание на Баневи била като на космодрума в Байконур – проблясъци от всички страни, само че не звездни, а от оникс, мрамор и кристали „ Сваровски ”. Николай обаче не се тормозил от разточителството и твърдял, че няма по какъв начин да кани предприемачи да подписват контракти за стотици милиони в някакъв бордей и без кенеф за 20 хиляди „ гущера ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР