На пищна церемония по раздаване на годишните награди Мисис дама

...
На пищна церемония по раздаване на годишните награди Мисис дама
Коментари Харесай

Собственичката на галерия Re d’Oro Diamanti Анна Карагеоргиева стана „Мисис Дама на годината“

На обилна гала по разпределяне на годишните награди „ Мисис дама на годината “ 2023, Анна Карагеоргиева бе отличена за дългогодишната си активността като бижутер и оценител, както и и за мощния старт на новооткритата изложба Re d’Oro Diamanti на столичния бул. „ Витоша “ 59.





„ Тази премия идва след 24 години твърдоглав труд, в които сътворих своята империя на разкош и хубост. В работата си на бижутер и оценител на диаманти и злато, постоянно съм разчитала на безпогрешната си вътрешен глас, както и на хората от моя екип – част от моето огромно семейство “, показа бизнесдамата Анна Карагеоргиева.

Заедно със своя наследник – Алекс Пейчев, Карагеоргиева прибавя още един елмаз в короната на сбъднатите си фантазии –  новооткритата изложба Re d’Oro Diamanti в София. Анна безапелационно има вяра в триумфа на това свое начинание.



„ В изложба Re d’Oro Diamanti на бул. „ Витоша “ 59 са показани най-голям клас диаманти и бижута. За своите клиенти създаваме всичко, което можете да си визиите и това, което желаете да имате. Всичко  във  витрините на изложба Re d’Oro Diamanti е направено ръчно в Италия “, разкрива за своите клиенти Анна Карагеоргиева.

Наградата й бе връчена от бижутерийния специалист и бизнесдама Ваня Ламбева. Всички наградени с оценката награди „ Мисис дама на годината “, получиха комплимент от изложба Re d’Oro Diamanti.



Бижутата  Re d’Oro Diamanti съчетават вечността на изискания жанр и безкомпромисното качество на съвършената направа в една приказност на хубостта, която засрамва даже блясъкът на слънцето и обаянието на луната.



Любов, искреност, отдаденост, мощ и неотстъпчивост в лицето на тествания – елмаз, рубин, сапфир, изумруд – всяка добродетел, всяко откровено благопожелание намира израз в драгоценен камък.



В магазин  Re d’Oro Diamanti ще откриете най-висококачествени бижута, направени от злато и скъпоценни камъни, с които ще се изразите без думи за всеки мотив.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР