На пазара непрекъснато излизат нови секс играчки. Една от тях

...
На пазара непрекъснато излизат нови секс играчки. Една от тях
Коментари Харесай

Cock Cam: наистина ли ни е необходима тази секс играчка?

На пазара непрестанно излизат нови секс играчки. Една от тях е по този начин наречената Cock Cam, или пенис камера.  Но защо тъкмо служи тази любопитна джаджа?

От интензивната „ целувка по срамните устни “ през масажните свещи за предварителна игра до рисковия bearbeking (незащитен анален секс) – в предишното постоянно сме чували за най-новите трендове в секса. Сега е на мода една доста специфична секс играчка, а точно – пенис камерата.  

Какво се крие зад модата Cock Cam?

Както издава името, продуктът съставлява тип камера, която се употребява при сексуален акт. Но не каква да е камера! Става дума за микро IP камера, която може да бъде сложена към основата на пениса. Този „ пръстен “ има вградена камера, която снима видеа с висока изясненост на облика. Усъвършенстваната играчка освен оказва помощ на мъжа да поддържа по-дълга и твърда ерекция, само че му разрешава и да записва всички свои еротични моменти. Той може да следи половия акт дружно с партньорката си или онлайн, или по-късно на видео. Впрочем Cock Cam има достъп до WLAN, тъй че секс играчката бързо и елементарно може да се свърже с мобилния телефон на потребителя. 

Наистина ли ни е нужна Cock Cam?

Макар че Cock Cam е относително нов артикул в необятната галактика на секс играчките и несъмнено съдържа в себе си капацитет, мнението за него е раздвоено. От една страна, тези джаджи са доста скъпи (между 100 и 200 евро), а от друга – съществува заплаха да бъдат хакнати макар гаранцията за висока степен на сигурност от страна на производителя.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР