На пазара Красно село цари нетипично оживление. След близо 5

...
На пазара Красно село цари нетипично оживление. След близо 5
Коментари Харесай

Пазарът на Красно село ликува заради пускането на метрото

На пазара Красно село царува нетипично раздвижване. След близо 5 години ремонтни действия, на един от най-големите и добре заредени пазари в страната. Търговците се надяват, че това ще възроди позамрелия им поради ремонта бизнес.

Повечето от тях считат, че си е коствало чакането и в този момент ще работят повече и ще печелят по-добре.

От общинското сдружение “Пазари Юг” ЕАД, оператор на площадката признават, че през годините на строителството, приходите и на сдружението и на търговците доста са спаднали. Но в последна сметка метрото през днешния ден е голяма облага и за живущите в региона и за търговците на пазара.

“Пазарът към този момент ще бъде наличен от всяка точка на София. Тук има на практика всевъзможни артикули и то с доста високо качество. Затова е желан и от жителите на други квартали. След откриването на метростанцията може да пазарят и клиенти даже от кв. Х. Димитър. Те ще са тук за броени минути, комфортно и бързо. Чакането несъмнено си струваше. Метрото безусловно ще промени целия регион. Подготвяме и седмичен фермерски пазар. Хората желаят това”, съобщи Николай Попов, изп.-директор на “Пазари Юг” ЕАД
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР