На път ли сме да видим отново съперничеството между Кристиано

...
На път ли сме да видим отново съперничеството между Кристиано
Коментари Харесай

Умопомрачително! Ал Хилал дава 1 млрд. евро на Меси за два сезона, баща му казал – да

На път ли сме да забележим още веднъж съперничеството сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси? Foot Mercato счита по този начин, защото твърди, че обкръжението на звездата на Пари Сен Жермен е приело рекордната оферта на саудитския тим Ал Хилал за аржентинеца.
Прочетете още
Почти несъмнено Меси ще изиграе последния си мач за ПСЖ в събота вечер, когато първенците ще се изправят против Клермон Фут на „ Парк де Пренс “. Въпреки повторното си консолидиране в състава след изненадващото си пътешестване до Саудитска Арабия, международният първенец се чака да напусне парижани след края на сезона, макар че идната му дестинация към момента не е известна на 100%

Agence France-Presse заяви по-рано през май, че Меси е имал устно съглашение да се причисли към Ал Хилал, макар че сътрудникът и бащата на футболиста – Хорхе, отхвърли за сходно съглашение.

Foot Mercato обаче оповестява, че договорката към този момент е реалност. Според френското издание, сега е доста евентуално Меси да се причисли към Ал Хилал след приключването на контракта му с ПСЖ на 30 юни. Докато играчът към момента мечтае за завръщане в Барселона, Меси към този момент гледа с по-голям оптимизъм към концепцията да се причисли към лигата на Саудитска Арабия поради несигурността към финансовото положение на каталунския клуб.

Ако Меси се причисли към Ал Хилал, той ще печели по умопомрачителните 1,2 милиарда евро за две години. Това е повече от двойно на това, което Кристиано Роналдо се съгласи да получава в локалния противник Ал Насър. Foot Mercato отива даже още по-далеч, като твърди, че Хорхе Меси към този момент се дал единодушието на предлагането, изпратено от Ал Хилал.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР