На път е да избухне скандал в социалното министерство, след

...
На път е да избухне скандал в социалното министерство, след
Коментари Харесай

Напрежение в социалното министерство - зам.-министър напуска с тежки обвинения

На път е да избухне скандал в общественото министерство, откакто Десислава Стоянова - един от четиримата заместници на Иванка Шалапатова, разгласи, че напуща с намерено писмо до медиите. В него тя насочва тежки обвинявания към ведомството, въпреки и с прекомерно витиевати и лишени от конкретика претекстове.

" Когато „ ръководството на политиките “ се заменя с „ ръководство на нещата “ постепенно покваряваш стандартите, разконцентриран си тъй като си захласнат от други ползи, сипеш подправени обещания и лъжи, облечени в „ кухи “ изречения с манипулирана информация. Това заражда безплодна вяра за благосъстоянието на хората. Това не е ценностен морал, който дава подтик на обществото напред, а е повинност, която слагаш към най-уязвимите групи на обществото ", написа в писмото си Стоянова, която от през днешния ден към този момент не работи в министерството.
Тя стимулира решението си с несходство в предпочитаните политики на министерството.

Припомняме, че различен заместител на Шалапатов - Мая Василева, оцеля на поста си единствено до октомври, когато бе заменена от премиера без претекстове. Шалапатова, която остана с трима заместници, смени и някои от шефовете на подопечните й организации.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР