На първо място бих попитал организаторите на София Прайд“ защо

...
На първо място бих попитал организаторите на София Прайд“ защо
Коментари Харесай

Полемика в ефира на Euronews Bulgaria: „За“ и „против“ „София Прайд“

На първо място бих попитал уредниците на „ София Прайд “ за какво е тази показност? Българското общество е потвърдило, че е толерантно към всички, които имат друга позиция, само че натрапването на различността поражда напрежение.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria ръководителят на партия „ Мир “ Симеон Славчев.

Никой не пречи на ничия полова ориентировка. Кой какво прави сред чаршафите си е негова работа, само че когато стартира обществено да развява тези чаршафи и да предизвика обществото с различността си, към този момент е нарушение на етичните правила и моралните правила на българското общество.

Този церемониал нарушава правата на децата ни – там се демонстрират мъжки и женски полови органи и се парадира с това нещо. Това нарушава и правата на обичайните фамилии, формирани от мъж и жена. Когато имаме Конституция, в която ясно е записано, че едно семейство е сред мъж и жена, не може по този метод да се парадира и да се постанова джендър идеологията на децата.

 
Тези паради са ориентирани към нашите деца. Тази година ще има и детска сцена, което е безусловно неприемливо и провокация към българското общество.
Симеон Славчев

Някой ще знае ли, че тези хора са разнообразни, в случай че те не парадират с това, запита Славчев. Искането за възбрана на „ София Прайд “ е противоконституционна, по тази причина отхвърляме да влезем в спор, отвърна косвено Лилия Драгоева, районен шеф на „ София Прайд “, която отхвърли да седне на една маса в студиото със своя конкурент. Прайдът не е показност, а единственият ден в годината, в който се основава полемика за това.

 
Еднополовите двойки в България нямат към 300 права, заради обстоятелството, че няма по какъв начин да урегулират своите взаимоотношения.
Лилия Драгоева

Никой не е гол и никой не демонстрира своите органи по време на прайда. Има хора, които са от ЛГБТ общността и поддържат равноправието. Те също са били деца, те също са родители и имат деца. Узурпирането на тематиката за децата е неправилна, тъй като всички са фамилии. Кое е обичайното семейство питаме и ние? Защо има едно втълпяване на един блян, в случай, че фамилиите са разнообразни и шарени. Често се майтапим, че всеобщо българите са отгледани от две дами – майка и баба. Какво трансформират интимните връзки? Когато приказваме за правата на индивида е редно да приказваме за това, че всички хора имат права, а не да сортираме въз основата на това кои на нас са симпатични, кои групи би трябвало да имат право да отидат на кино, да вземем за пример.

Каузата ни е да се усъвършенства обстановката на ЛГБТ общността в България. Няма да има провокативни подиуми на прайда, сподели още Драгоева.

Вижте интервютата във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР