На пълнолетните в Люксембург ще бъде разрешено да отглеждат до

...
На пълнолетните в Люксембург ще бъде разрешено да отглеждат до
Коментари Харесай

Пълнолетните в Люксембург ще могат да отглеждат до четири растения кнабис в домовете си

На пълнолетните в Люксембург ще бъде позволено да отглеждат до четири растения канабис в домовете или градините си според закон, който ще го създадат първата страна в Европа, която легализира производството и потреблението на този лек опиат, написа английския вестник

Твърди се, че известието на държавното управление на Люксембург в петък ще докара до фундаментални промени в метода на страната към използването и развъждането на канабис за развлекателни цели в светлината на неуспеха на възбраната му за на въздържане на използването му в европейски мащаб.

Според законодателството хората на възраст от 18 и повече години ще могат законно да отглеждат до четири растения канабис на домакинство за персонална приложимост.

Търговията със семена също ще бъде позволена без ограничавания за количеството или равнищата на тетрахидроканабинол (THC), главната психоактивна съставна част.

Правителството сподели, че ще бъде допустимо да се купуват семена в магазини, да се внасят или да се купуват онлайн.

Съществува също по този начин желанието да се разреши вътрешното произвеждане на семена за търговски цели, само че проектите както за национална индустриална верига, по този начин и за държавно контролирано разпространяване бяха забавени заради пандемията.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР