На остров Борнео крокодил изяде служител на плантация за маслинови

...
На остров Борнео крокодил изяде служител на плантация за маслинови
Коментари Харесай

В корема на шестметров крокодил откриха човешки крака и ръка

На остров Борнео крокодил изяде чиновник на ферма за маслинови дръвчета, написа The Jakarta Post.


Това се случило в село Маркуанган. В сряда, 28 февруари, Анди Асо Еранг, на 36 година, изчезна откакто отиде на реката да хване миди. Неговата брачна половинка, съпроводена от няколко селяни, стартира да го търси. Намериха единствено неговия мотоциклет и чехлите. На идващия ден на брега тялото на Еранг беше открито без крайници и без лявата ръка.

Недалеч от хипотетичното място на изгубване, мъжете видяха един шестметров крокодил. Местен служител на реда стреля пет пъти по влечугото и го умъртви. Изтеглили мъртвият див звяр на брега, разпорили му корема и намерили в стомаха му ръка и крайници.

На остров Борнео са необятно публикувани соленоводните крокоди които се считат за едни от най-големите хищници на планетата. Мъжките от този тип доближават седем метра дължина и могат да тежат до два тона. The Jakarta Post отбелязва, че през 2016 година крокодилите са нападнали 10 пъти хора в тази част на острова и са умъртвили седем души.

През февруари бе обявено, че жителите на кенийско село са намерили човешка ръка в стомаха на мъртъв крокодил. След това пресушили част от реката и разкрили други елементи от тялото на починалия.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР