На официална церемония в шестия по-големина град в Хърватия Славонски

...
На официална церемония в шестия по-големина град в Хърватия Славонски
Коментари Харесай

Изтеглиха жребия на Монтана за Адриатическата лига

На публична гала в шестия по-големина град в Хърватия Славонски брод през днешния ден бе изтеглен жребият за новия сезон в шампионата за Купата на Адриатическата лига. Бронзов медалист от последната акция "Монтана " попадна в група „ Б” с сегашния притежател на трофея от Черна гора Будучност (Подгорица), хърватските Трешневка (Загреб) и Сплит, словенския Триглав (Кран) и представителя на Босна и Херцеговица Бановице.
В група „ А” са Берое (Стара Загора), Цинкарна Целе (Словения), Медвешчак (Загреб Хърватия), Плейоф Ултра (Сараево Босна и Херцеговина), Рагуза (Дубровник Хърватия) и Цървена звезда (Белград Сърбия).
Първите два тима не престават в идващия стадий, а първите срещи ще се играят на 3 октомври, като в първия кръг "Монтана " ще гостува на Будучност.
„ Жребият го одобрявам като добър. Нашата цел е да се класираме на първо или второ място и да продължим и след нова година нашето присъединяване в турнира”, съобщи старши треньорът на "Монтана " Стефан Михайлов, който присъстваше на тегленето на жребия в Славонски брод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР