На официална церемония чрез отдалечен достъп беше подписано споразумение за

...
На официална церемония чрез отдалечен достъп беше подписано споразумение за
Коментари Харесай

Икономическият университет във Варна ще си сътрудничи с Аржентинския университет по бизнес

На публична гала посредством далечен достъп беше подписано съглашение за съдействие сред Аржентинския университет по бизнес (Universidad Argentina de la Empresa – UADE) и Икономически университет – Варна.

На церемонията участва и посланикът на Република България в Аржентина Н. Пр. Стоян Михайлов, който оказа неоценима поддръжка при реализирането на контакт сред двата университета. От страна на ИУ – Варна в срещата взе участие и зам.-ректорът по интернационалните връзки и партньорства доцент доктор Радан Мирянов.

Областите на съдействие включват продан на преподаватели и студенти, организация на университетски действия (обмен на научни и механически данни, стратегии за визити, научни планове и др.), научи Varna24.bg .

В приветствието си към присъстващите ректорът на ИУ – Варна проф. доктор Евгени Станимиров подчертава на сполучливия бизнес модел на висшето учебно заведение, както и на предприемаческата му ориентировка в образованието. Стратегиите на двата университета са ориентирани към прагматичност на образованието, което е добра причина за развиване на партньорството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР