На официална церемония Българската асоциация по информационни технологии ще раздаде

...
На официална церемония Българската асоциация по информационни технологии ще раздаде
Коментари Харесай

Раздават наградите БАИТ за принос в развитието на IT технологииje

На публична гала Българската асоциация по осведомителни технологии ще раздаде обичайните си годишни награди. Тазгодишното издание на състезанието е под егидата на Българското предсидателство на Съвета на Европейски Съюз. Ще бъдат връчени 10 награди в 10 категории, както и една специфична премия за персона с принос за развиването на осведомителните технологии. 

Най-голям брой участници обичайно има в просветителната премия - това съответствува с огромния интерес на IT бизнеса за решаването на казуса с дефицита на фрагменти, посочи пред " Хоризонт "   Огнян Траянов , ръководител на УС на БАИТ. Силно изявен интерес по думите му има и към въведените тази година нови категории, ориентирани към позиционирането на България като IT хъб освен на Балканите, само че и като източник на качествени IT експерти и артикули.
Огнян Траянов означи като специфичност на тазгодишното издание на премиите снижаването на възрастта на участниците в категорията " Младежка премия " - двама от номинираните са възпитаници, а най-младият участник е единствено на 10 години.  
Журналистът от стратегия " Хоризонт " Добромир Видев също е номиниран за един от наградите. Цялото изявление с Огнян Траянов слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР