На общинската конференция социалистите решиха да подкрепят независимия предприемач Благо

...
На общинската конференция социалистите решиха да подкрепят независимия предприемач Благо
Коментари Харесай

Любовник на Галин драпа за кметския стол в Пазарджик

На общинската конференция социалистите взеха решение да поддържат самостоятелния бизнесмен Благо Солов, който е и доскорошен общински консултант. Другият претендент за поддръжката на левицата в локалния избор бе някогашният началник на Националната работа за сигурност Арлин Антонов. При тайното гласоподаване Благо Солов получава 64 гласа от общо 83 делегати на конференцията, а за някогашната барета – 14 гласа.

„ Българска социалистическа партия се спря на джендър, вместо на Арлин Антонов. Благо Солов не крие, че е хомосексуален. На всезнание съобщи, че живее с мъж. Защо не избраха полковника?!”, се питат пазарджиклии. Публична загадка е, че в предишното Солов е бил ухажор на чалга звездата Галин. Именно с парите на мебелния необут и новак политик мачото стана едно от огромните имена в сектора.

В града считат, че от левицата се опасяват от Антонов, защото той е неуправляем и няма да им върви по свирката. Според други съграждани на някогашната барета, Българска социалистическа партия имат някакви сделки и Антонов ще им пречи за реализирането им.

Топ служителят на реда удостовери пред Lupa.bg, че столетницата издига Солов. Предлагали са му място в Общинския съвет, както и да стане зам.-кмет, само че той отказал. „ Не Българска социалистическа партия се отхвърлиха от мен, а аз от тях”, безапелационен е Антонов.

Конкуренти на Солов са някогашният началник на локалната пожарна Панайот Панайотов, актуалният кмет Тодор Попов и общинският консултант от АБВ Атанас Шопов. За огнебореца се приказва, че е другар на премиера, а зад индивида на АБВ стоят силови структури.

Алъш-веришът с гласове към този момент е почнал в Пазарджик. Заведенията се пълнят с роми, за които се знае, че са безработни. Те скапват петдесетолевки и келнерите се чудят от кое място мургавите събратя имат толкоз пари.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР