На новогодишните празници всички ние си пожелаваме късмет - намеквайки,

...
На новогодишните празници всички ние си пожелаваме късмет - намеквайки,
Коментари Харесай

3 фактора, които ни правят късметлии

На новогодишните празници всички ние си пожелаваме шанс - намеквайки, че това е фактор на случайността. Може да се случи, а може и да не ни се случи. Въпреки това по традиция се счита, че шансът може да се трансформира във фоново положение.

Какви фактори въздействат на шанса?
Медитация вкъщи
Можем ли да медитираме вкъщи, когато в забързаното всекидневие съвсем нямаме свободно време? Може ли да го вършим, без да имаме преподавател? М...
Прочети повече
Не е загадка, че най-често късметлии са хората, които се движат към шанса си: интересуват се от бизнеса си, отворени за нови неща, търсят, препъват, намират и не престават напред.

Лесно е да се каже, само че по какъв начин да станеш късметлия? Според даоистките (даоизъм - система от китайски метафизичен и религиозни концепции, свързани тясно посред си) обичаи тези умения са върхът на айсберга. Под тях се крият по-важни, по-дълбоки умения, които ви разрешават да извличате, култивирате и интелигентно разпределяте най-важния човешки запас – виталната сила.

Фактор № 1. Релаксация

Говорим за шанс, който носи триумф и достижения - къде е мястото за отмора? Умението за релаксация е належащо безусловно във всеки бизнес.

Представете си: потребителят се дефинира от ресурса на сила изразходвана за работа и количество сила за изпитване на стрес - както физически, по този начин и прочувствен.
Преодоляване на тревогата посредством медитативни извършения
Тревожността може да бъде инвалидизиращо положение, с което не намирате метод да се справите. Тя кара елементарни ежедневни задания да изглеж...
Прочети повече
В множеството случаи хората изразходват 80% от силата, 20% от нея се изразходва за работа.

Нови срещи, нови познания, нови специалности и ползи – откриване на запаси за нещо ново, това води до основаване на нови контакти.

Фактор № 2: Фокус на внимание

Човек би трябвало да освободи сила, с цел да бъде сполучлив, значимо е да я насочи в вярната посока. Определете целите, разбирате в каква посока и по какъв начин да се движите. Намерете нещо в действителност „ свое “. Как да го направя?

Освободете се от илюзиите и страховете, разкрийте същинските потребности, жестоко казано, „ фокусирайте се “ ​​в действителността и вижте себе си подобен, какъвто сте – с всички преимущества, дефекти, капацитет на благоприятни условия, стремежи и задания. За да извършите това, можете да практикувате медитация.
Стресът форсира часовника на живота, само че релаксацията забавя стареенето
Работата на човешкото тяло се контролира от разнообразни ритми – „ часовници “, измежду които има да вземем за пример циркадни ритми &ndash...
Прочети повече
Потопи се във вътрешната си тишина. Появява се изясняване, в което се раждат брилянтни хрумвания – по-специално за това какво в действителност желая и по какъв начин да го реализира.

Медитацията ни разрешава да разберем върху какво тъкмо би трябвало да насочим вниманието си и енергийните потоци. Яснотата в разбирането е един от най-мощните принадлежности за триумф.

Фактор № 3: Повече жизнеспособност

Ако човек се е научил да „ пести “ сила, както и да не я разпределя вярно, тогава човек може да получи спомагателен запас, тъй че целият развой да се задвижи по-бързо. Дихателните извършения вършат чудеса.

За да превърнете шанса в действителност, просто би трябвало да се научите по какъв начин да управлявате силата си: да спестявате (освобождавате ресурс), да го насочвате към предпочитани задания и постоянно да попълвате запасите. Звучи безпределно разумно, нали?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР