На неприятна гледка се натъква читател на TrafficNews.bg – той

...
На неприятна гледка се натъква читател на TrafficNews.bg – той
Коментари Харесай

Нерегламентирано сметище се образува в индустриална зона в покрайнините на Пловдив

На неприятна панорама се натъква четец на TrafficNews.bg – той избрал да се разноски измежду природата в покрайнините на града, само че все пак остава неприятно сюрпризиран. При разходката си се натъква на ново нерегламентирано бунище в индустриалната зона на Северен.
Прочетете още
По думите му, то е вследствие на активността на намиращите се наоколо предприятия – сервизи и произвоствени бази, като скупчването на боклуци се е случило в границите на една седмица. На място, единствено на стотина метра от входа на града, са изхвърлени тонове отпадъци – пластмаси, автомобилни гуми, авточасти и пр. 

Мястото, желано място за разходка, е било населявано от фазани и други диви животни. Още повече следва да се има поради, че мястото е и категоризирано като равнища: обработваема повърхност, а с изхвърлените боклуци и масла, тя към този момент за нищо не става, пише още в сигнала до медията ни.

Ще подам сигнал и до полицията, дава обещание читателят.





TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР