На най-светлия християнски празник Воскресение Христово Забраненото шоу на Рачков“

...
На най-светлия християнски празник Воскресение Христово Забраненото шоу на Рачков“
Коментари Харесай

Рачков зарадва много българи с уникален великденски концерт

 На най-светлия християнски празник Воскресение Христово " Забраненото шоу на Рачков “ зарадва феновете на NOVA с " Великденски концерт “. Разнообразни музикални осъществявания, зашеметяващи реализатори, занимателни скечове и празнично въодушевление извършиха сцената със светлина и усмивки на Великден.

Едни от най-успешните български звезди, представяли България на влиятелния интернационален песенен конкурс " Евровизия “ се събраха на една сцена за общо осъществяване. Стунджи, Поли Генова, Крисия алегорично изпратиха тазгодишния участник в конкуренцията Виктория Георгиева с музикален микс от песните, с които те са се явили на " Евровизия “ през годините. Под светлината на прожекторите Виктория показа " Growing Up Is Getting Old ", a продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян пожела триумф на младата певица. 

В началото на шоуто Наско от Б.Т.Р., Маги Джанаварова и Рафи поздравиха феновете с фрагмент от мюзикъла " Иисус Христос Суперзвезда “, а по-късно Поли Генова обяви  концерта си в Античния спектакъл в Пловдив за първи път в ефира на NOVA. Един от най-обичаните български реализатори Любо Киров също усмихна с обичана ария и описа за някои от най-важните знаци на днешния празник и на Християнството. 

Черешката на торатата на вечерта бе появяването на артиста Виктор Калев. Той съумя да донесе усмивки и доста смях на всички в студиото и пред телевизионния екран. Актьорът бе провокиран от Рачков да влезе в едни от най-култовите си комедийни облици през годините и също да се включи във Великденския концерт, изпявайки " На прощаване “ и " Детски спомен “. 

Представяме ви и някои от мненията в обществените мрежи след снощното шоу:

" Браво, неповторимо шоу, няма слаби моменти, всичко на макс! "

" Цялата вечер беше хубава. Но Любо Киров ме разруши. Всеки звук и въздишка, които изпя, бяха съвършени. "

" Браво, имахме потребност от такова шоу! Благодарим за чудесния Великден! "

" Шоуто постоянно е било ужасно, само че довечера беше неповторима. Всички посетители бяха превъзходни, а кадифения глас на Любо ме разруши. То бива гений и наличие, само че Господ като е давал, на Любо е дал от всичко по доста. "

" И по този начин не разбирах кое е неразрешено на това шоу, че такова му е заглавието! "

" На Любо смених канала. Какви бяха тези размишления и пристрастености?! Неприятен диалог беше, сори. "

" Смях се от сърце и със сълзи! Страхотен Виктор Калев и ужасно шоу! Всички сте доста готини, радостни и занимателни. "

" Надявам се продукцията да чете тези мнения... от мен единствено едно огромно БЛАГОДАРЯ, по тази причина че ни давате опция да гледаме такова свястно шоу! Харесване "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР