На настоящата власт бих писал отсъствие, вместо оценка. За да

...
На настоящата власт бих писал отсъствие, вместо оценка. За да
Коментари Харесай

Тома Биков: На това управление бих писал отсъствие, вместо да давам оценка

На актуалната власт бих писал неявяване, вместо оценка. За да има оценка би трябвало някой да е дал отговор на някакви въпроси. В случая не виждаме какво може да се оцени, също така, че бяха пропуснати всички провокации, пред които е изправена страната, да стартират да се вземат решение. Това сподели в студиото на Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков, разяснявайки първите 100 дни от ръководството на Кирил Петков.

„ Не е правилно, че няма смяна. Не по тази причина считаме, че това държавно управление би трябвало да подаде оставка, а тъкмо противоположното. Промяната е реалност, различен е въпросът, до каква степен е към положително и до каква степен дава някаква вероятност за развиване на обществото”, добави той.

Биков за следващ път разяснява и арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов, като акцентира, че до момента в който тези хора са в ръководството, чака освен нови, само че и противозаконни арести.

" В политиката от време на време това се случва, само че това разрушава доверието в институциите и правосъдната система и не извършва уговорката, стихотворец от сегашните ръководещи за правосъдна промяна и повече правдивост ", добави депутатът.

Той призна, че не би се изненадал, в случай че бъде задържан, допълват от novini.bg.

Може да ме арестуват, когато те арестуват по благосклонност. Вероятно не съм най-симпатичният човек на Бойко Рашков и тъй като не съм готин, може да ме арестува, съобщи той.
След 30 години народна власт стигнахме досега да забележим, че от депутатския имунитет има някакъв смисъл, другояче след това обяснявай, че си почтен, сподели още Биков.

По думите му Васил Божков и гражданското съдружие БОЕЦ споделят кой да бъде задържан.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР