На над 200 сигнала за произшествия са реагирали служителите на

...
На над 200 сигнала за произшествия са реагирали служителите на
Коментари Харесай

Над 200 сигнала за произшествия в Силистра, Разград и Смолян, свързани с метеорологична обстановка

На над 200 сигнала за катастрофи са реагирали чиновниците на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “. Силният вятър и интензивните превалявания са нанесли най-сериозни вреди на територията на областите Смолян, Търговище, Разград и Силистра. Към този миг 280 пожарникари и спасители , с 97 единици техника, вземат участие в отстраняването на паднали покриви, стълбове и дървета.

През силистренските села Долец, Прохлада, Колобър и Секулово и минал смерч и в следствие са развалени голям брой покриви, паднали са стълбове и дървета. В очистване на произшествията вземат участие чиновници от РДПБЗН-Дулово. Няма данни за потърпевши хора.

На територията на община Исперих има обитаеми места без електрозахранване. В селата Лъвино и Тодорово са развалени покриви, паднали са стълбове и дървета. В очистване на произшествията вземат участие пожарникари и спасители от РДПБЗН-Разград. В Общината има паднали над 30 дървета. По данни към 15 часа мощният вятър е почнал да утихва. Няма данни за потърпевши хора.

Над 30 са получените сигнали за катастрофи на територията на Област Смолян . В ликвидирането на произшествията вземат участие чиновници на РДПБЗН-Смолян. По данни към 15 часа има обитаеми места без електрозахранване. Няма информация за потърпевши хора. Обстановката на територията на региона е почнала да се възстановява.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР