На мястото на инцидента пристигнали две линейки Лекарката, която пристигнала

...
На мястото на инцидента пристигнали две линейки Лекарката, която пристигнала
Коментари Харесай

Катастрофата със загинало дете: Лекарка, отзовала се на сигнала - с положителен тест за алкохол

На мястото на случая пристигнали две коли за спешна помощ

Лекарката, която пристигнала с първата кола за спешна помощ на сношната злополука на Криводолско шосе край Враца, е била пияна, съобщава BulNews. 

Припомняме, че трагичният случай стана към 19 часа нощес. При него почина 3-годишно дете, а майка му пострада и е в тежко положение във врачанската болница. 



Веднага след злополуката с „ Пежо “, което се прекатурна по таван в крайпътно дере, на мястото дойдоха две пожарни, два полицейски екипа и кола за спешна помощ. Детето, което не било в столче и изхвърчало от колата, бе превозено от незабавните медици към болничното заведение.

Негови близки потеглиха след колата за спешна помощ и окупираха входа на Спешния център във Враца. След като медици оповестиха черната новина, че детето е умряло на неговите близки, те се разпалиха. Опечаленото семейство стартира да сипе обвинявания, че колата за спешна помощ се забавила, а лекарката в нея била пияна.

Оказва се, че това в действителност е било по този начин. Пробата с дрегер отчела 1.44 промила алкохол в издишания от доктор Димова въздух. На служителката е публикуван ваучър и ѝ е взета кръвна проба. Предстои да стартира инспекция по трагичния случай, която да потвърди дали положението й е асъдействало за съдбовния излаз.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР