На място са пристигнали екипи на Общинското дружество Комунални дейности“,

...
На място са пристигнали екипи на Общинското дружество Комунални дейности“,
Коментари Харесай

4 опасни пропадания по булевард България са отстранени

На място са пристигнали екипи на Общинското сдружение „ Комунални действия “, които са запълнили дупките

Обстановката в Русенско остава спокойна, след снощния изобилен снеговалеж. През нощта на територията на общината са работили 4 компании, които са чистили снега и по-късно са опесъчавали пътните артерии.

Фирма „ НЕЛСЕН “ е почиствала Русе с общо 5 комбинирани машини, които след почистване на снега, са минали още един път с третиращ препарат срещу замръзване. Най-много сняг е бил отстранен от бул. „ Потсдам “, ул. „ Борисова “, булевардите „ Тутракан “ и „ Трети март “, както и в региона на кварталите Дружба и Чародейка.

Фирма „ Пътинжинеринг “, която почиства входно-изходните точки на града, е осигурила безвредно напредване по бул. „ България “ и бул. „ Трети март “. Служителите са оперирали 9 снегопочистващи машини на територията на региона.

Общинско дружество „ Паркстрой “ също са се присъединили през нощта в разчистването на Централна градска част, като за задачата са употребявали две от метачните си машини. Съоръженията могат да бъдат потребни и в зимния сезон, защото са оборудвани с весло за сняг, опесъчител и роторен снегорин.

В региона на дребните обитаеми места на територията на общинаРусе са работили чиновниците на компания „ Берус “. 5 снегорина и 2 машини за опесъчаване са минали по два пъти, оставяйки изцяло разчистени пътните артерии. През миналата нощ не са получени сигнали на незабавния телефон на ОбщинаРусе от дребните обитаеми места за бедстващи и нередности.

Снощи в късните часове на нощта е постъпил сигнал в ОбщинаРусе от Министерство на вътрешните работи за 4 рискови пропадания по бул. „ България “ /след бензиностанция Еко/, които са били причина за пътно-транспортни катастрофи. На място са пристигнали екипи на Общинското сдружение „ Комунални действия “, които са запълнили дупките. В момента напредването по трасето е обезопасено.

От Национален институт по метеорология и хидрология - Русе предизвестяват, че през днешния ден и на следващия ден ще има обилни снеговалежи в Североизточна България. В Лудогорието и Добруджа ще се основат условия за виелици и навявания. Температурите ще се движат сред минималните -3 градуса и оптимални от 0 до 5 градуса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР