На море ако си се ваксинирал срещу COVID-19. Тази инициатива

...
На море ако си се ваксинирал срещу COVID-19. Тази инициатива
Коментари Харесай

Нестандартна инициатива: На море ако си се ваксинирал срещу COVID-19.

На море в случай че си се ваксинирал против COVID-19. Тази самодейност е на кмета на Забърдо.

В селото живеят 500 души, само че единствено 30 души са имунизирани против ковид, а шестима към този момент са умряли, изяснява мотивацията за акцията кметът Валентин Черпоков.

По думите му концепцията му към този момент дава резултат и 15 души са се записали за имунизация. Тези, които се ваксинират, ще почиват изцяло гратис в Приморско, като ще бъдат поети и разноските им за превоз.

Разходите за почивките ще бъдат поети от притежателите на хотела, съобщи Черпоков, само че не разкри детайлности.

Кметът на Забърдо е безапелационен, че предизборната акция няма нищо общо с неговата самодейност.

Черпоков уточни, че това не е първата му ексцентрична самодейност. През 2006 година той е предложил 1000 лв. за подписан брак и 2000 за новородено дете в селото.

Жители на Забърдо споделиха, че ще се имунизират „ повече поради здравето “, а не поради почивките.

„ Изчаквахме да забележим какво ще стане, само че заболяването настава. За страдание, има доста заболели в Забърдо “. Това съобщи жителка на Забърдо в отговор на въпроса за какво не се е ваксинирала до момента.

Запазва се висок броят на умрелите с ковид у нас Ходът на пандемията: Здравните управляващи не обмислят локдаун, лечебните заведения са на ръба Учениците ще бъдат тествани за COVID-19 в класните стаи Д-р Златанов: Не предвиждаме локдаун и спомагателни ограничавания за най-възрастните В болница „ Света Марина “ във Врана съвсем няма места за пациенти с COVID-19 Плановите банкет и интервенции в лечебните заведения се преустановяват от през днешния ден 4922 нови случая и 135 умряли с COVID-19 у нас Една трета от инфектираните с „ Делта плюс “ у нас са деца Какво знаем за подварианта „ Делта плюс “ на COVID-19 МОН: Почти 46% от учителите в столицата са имунизирани против COVID-19
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР