На местните избори тази есен ГЕРБ ще загуби кметските си

...
На местните избори тази есен ГЕРБ ще загуби кметските си
Коментари Харесай

Прогноза: ГЕРБ ще загуби част от големите градове

На локалните избори тази есен ГЕРБ ще загуби кметските си места в част от общините, в това число и огромни градове и това ще реши ориста на държавното управление - това предвидиха пред bTV социолозите Геновева Петрова от " Алфа рисърч " и Добромир Живков от " Маркет линкс ".

" Напрежението е всекидневно положение в обединението на ръководещите. Пълно доверие и взаимно харесване няма да се случи. Но е задоволително обединението да има изясненост за задачите и резултати, които гони. Дали ще издържи " сглобката " зависи и от резултата от локалните избори. Зависи ще има ли остри обвинявания сред сътрудниците по време на акцията ", сподели Геновева Петрова.

" Въпросът е по какъв начин ГЕРБ ще реагира на предстоящата загуба на някои от огромните градове. Със сигурност ПП-ДБ ще работи за този съдружен формат, само че ГЕРБ пробва да резервира позиции през медийни кавги ", предвижда пък Добромир Живков. Според Геновева Петрова президентът Румен Радев ще опита да се снабди с позиции в локалната власт, представена от " Сега ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР